top of page

Les activitats proposades per

l'Aubergine Rouge

 

Massatge

 

 practiques de fotos

Cuina

 

Ioga

 

Massageescargot.jpg
vintage-cameras.jpg
crazy%20chef.jpg
masaje.jpg

 

Durant la seva estada i pel seu benestar, estarem encantats d'oferir el nostre massatgista profesional.Contacta recepció.

 

Com no, oferir-li un descobriment fotogràfic a Arles! David, un fotògraf professional compartirà amb tu els seus coneixements i li farà obrir els ulls!

 

Durant el període d'hivern, entra en el món de la cuina! Les creacions de receptes tradicionals dels productes del mercat, les espècies són els nostres aliats per accedir al teu creativitat.

Després d'haver viscut 8 anys a l'Índia, Mira ha tornat aquí per al delit d'Arles. Tenir-la com mestra és un honor que volem compartir amb els nostres visitants. Email: mira_kris@hotmail.com
tel: 0033650446329

 

 

guiagguitour guiat

Cursos de francès

 

Pla B

 

Benvinguts musics

 

guided tour.jpg
mean-teacher.jpg
PlanB.png
Crazy%20fingers%20on%20Piano.jpg

 

Descobrir Arles a través de Nathalie guia oficial de L'Aubergine Rouge.Les obre les portes a llocs no revelats que s'obriran davant teu!

 

 

"Arles a la carta" i una escola d'idiomes, on Katie, la directora li podria oferir la fórmula que millor s'adapti a la seva aplicació. Poseu-vos en contacte amb nosaltres, durant tot l'any!

 

 

 

Som un grup d'amics i veïns disposats a obrir les nostres llars perquè tothom pot trobar l'allotjament que convé. Tots els estils, tots els gustos i preus, però sempre amb un somriure: Pla B.

 

A la nostra sala d'estar, tenim un bell piano, que pots utilitzar. Durant l'hivern la xemeneia caldea la sala ..

- Aubergien Rouge
00:0000:00
bottom of page