top of page

 

 

 

                      Cuina i interdependències

 

La part central de la cuina de casa dóna a un pati amb jardí . És també en aquesta sala on pren les escales cap a la seva habitació . En aquesta oferim esmorzars, tasts de vins , sopars i dinars temàtics o simplement xerrar prenent una copa .

Cuina actitut

 

Aficionats de la cuina, apreneu a controlar tots els aspectes de la cuina francesa, i receptes tradicionals, les més refinades i inventives en les quals les especies seran les nostres aliades.

Programa complet i tarifes sobre demanda.

         

 

               La Cuina de l' mercat

 

 

 

Vingui amb nosaltres al mercat, cistella sota el braç! Compri amb nosaltres els seus productes i participi a la creació d'un menjar juntos. Segons la temporada i els nostres desitjos comuns, comparteixi aquesta experiencia que acabarà en la degustació d'una creació comú.

Esmorçar

 

                  El cafe croissant:

Com el seu nom indica , un cafè i un croissant se serveix a la seva habitació o al taulell de l' aubergine en el moment de la seva elecció .  

- 3 € / persona

               

                   100% francesa :

 

Te " mariage frères " o cafè Bio , xocolata calenta , pastissos i pa de Madame Pichon , marmeladas de la meva mare , sucs , muesli, iogurt casolà , fruites fresques . Servit a taula a la cuina oa la terrassa segons el temps entre 8:30 i 11:11 del mati . Pedir el dia abans.  

-7 € / persona

L'esmorzar dels enamorats :

 

Es tracta de la base de l'esmorzar francès amb un toc d'amor i una pela de afrodisíaco.Pedir el dia abans  

- 18 € / 2 persones

             

                   Esmoçar:

 

Si vostè es queda diverses nits i vols passar l'estona al llit el brunch és per a vostè ! Entre els dolços i delícies salades , deixeu-vos sorprendre i despertarem seu paladar ! Demanar el dia abans .  

-15 € / persona

Un aperitiu guiat

 

Trïi les visites comentades Van Gogh o Rodin en els dos casos acabarà per un aperitiu inspirat als artistes.

 

                                connexió

Un cop al petit món de l' Aubergine si vol romandre connectat amb el món , oferim wifi a tota la casa ( Wifi : ERIC ) El Codi Secret s'ofereix a recepció .

Boris Vian - les joyeux bouchers
00:0000:00
bottom of page