top of page

23, Calle Waldeck Rousseau

13200 Arles.

France

.

                  AMB AVIO

Per Nîmes: línia directa de Londres, Liverpool o Brussel·les http://www.nimes-aeroport.fr/                         

                        Nimes Aeroport

 

Des Nîmes amb els taxis vermells, oferim trasllat a l'aeroport a l'Aubergine Rouge per 15 € per persona.Des de Marsella, utilitzeu el tren llançadora que va directament a Arles a 37 minuts.Aquí trobaràs els temps:

 

 

                    DES DE L'ESTACIO DE TREN

 

Arles està molt ben servit per S.N.C.F.
En sortir de l'estació, seguir recte i unir-se al Roine i segueixi en la direcció de l'aigua. Abans del primer pont baixi les escales i uniu a les ribes del Roine, que serà un agradable passeig. Abans delsegundo pont just abans dels arbres, pren el carrer de la Creu Roja (rue Croix rouge), on hi ha una barrera i després el segon carrer a l'esquerra que a si mateix es diu Waldeck Rousseau és la nostra, al número 23 arribis! . El recorregut complet dura de 15 a 20 minuts.

Coordonnées GPS :

N, S  43°  40'  32.934''

E, O  4°    37'   17.537''

                      A BUS

 

 

Des de la estació de tren, pots agafar un petit autobús (línia A) que va cap al museu, baixa a la parada "graner à sel". La parada d'autobús està fora de la perpendicular a l'estació de Roine. Deixant el mini bus, seguiu recte en els molls a 100 metres i carrer "Croix Rouge" a l'esquerra i després la segona a l'esquerra, es trobarà amb l'Aubergine Rouge en 23 carrer Waldeck Rousseau! Aquest autobús és gratuït, la seva freqüència és cada 20 minuts.

 

 

                     EN COTXE

 

 

Des del nord d'Europa, Espanya i la resta del país, anar a través de Nimes i Arles mitjançant A54: Sortida 5 (al centre) i després aparco sota dels arbres, L'Aubergine és al carreró carril ràpid , just davant del "centre". Des de Marsella a través de l'autopista A54: passar sense sortir de la sortida 5, i prendre la sortida 4. Aneu al voltant de la rotonda i seguir l'autopista en direcció a Marsella, agafeu la sortida 5 (centre) passi per sota de la presa de carreteres a través de la calçada i el parc estarà davant vostè on es pot aparcar sota els arbres. L'Aubergine és exactament perpendicular al carril de la via ràpida, quan estàs sota el pont. Aneu amb compte amb les restriccions d'estacionament a la nit de divendres a costos causats mercat dels dissabtes al matí.

                    A VICI TAXI : TACO

 

TACO és un servei de taxi a les dues rodes que es poden utilitzar per arribar a casa "L'Aubergine Rouge". A l'estiu es troba actiu. Prengui nota del telèfon, perquè pugui reservar el seu viatge directament "de l'estació a l'Aubergine, trucant o enviant un SMS al 0650296000 Damien et contestés.

Arles es troba a la cruïlla de Sant Santiago de Compostel·la, Roma, Jerusalem. Els pelegrins són benvinguts i es beneficien d'un descompte en la presentació del seu credencial. L'Aubergine Rouge està idealment situat a la carretera a Sant Jaume és part de l'associació local d'acollida a pelegrins tota la informació i credencials poden ser lliurats en el lloc. Feu clic a la imatge de sota per a més informació.

home07.jpg

Pla

Situacio : Avignon (20 mn), Nimes (20mn), Montpellier (45 mn), Marseille (1h), Paris (4hrs)...todo en tren.

bottom of page