top of page

Keuken

 

Onze keuken, in het hart van onze woning, leidt tot een prachtig zonnig binnenhofje. Gedurende alle seizoenen, inviteren wij jullie om hier te genieten van een heerlijk ontbijt, hapjes, onze thema-diners, of simpelweg een gezellig bakje koffie.

 

Meester Aubergine Chef

 

Kookliefhebbers, kom hier om te leren of om je vaardigheden bij te scherpen met "french coocking", traditionele recepten en geïmproviseerde maaltijden met verschillende kruidcombinaties die je van je stoel doen vallen.

Het complete programma en de prijzen worden gegeven op aanvraag.

Keuken van de markt

 

Vergezel ons zaterdagmorgend naar de markt, kies de seizoensgebonden producten die je wenst, om die vervolgens samen met ons klaar te maken!  Een memorabele ervaring die we zullen afsluiten met het verorberen van ons gezamenlijk recept!  Tarief: €50/persoon

Groot of klein ontbijt

 

De koffie croissant:

Zoals de naam het zegt, een koffie en een croissant zullen geserveerd worden in je kamer of in de Keuken.

Een dag op voorhand aanvragen: €3/persoon

 

 De 100% frans:

Start de dag met een franse tint, een selectie van thee, biologische koffie, of warme chocomelk, vergezeld met een broodmandje. Elke dag vers gebakken brood van Madam Pichon's bakkerij.Marmalade (specialiteit van de mama), muesli, yoghurt, vers fruit, en fruitsap van de lokale boeren. Geserveerd in de Keuken of buiten in het binnenhofje tussen 8u30 en 11u11.

Een dag op voorhand aanvragen: €7/persoon

 

Het Liefde-ontbijt:

Het klassieke Franse ontbijt, met een romantisch tintje dat de aanwezige chemie laat ontbranden tot een hevige ontblusbare passionele brand tussen twee geliefden die besloten te genieten van dit bovenhemels ontbijt. Dit ontbijt kan geserveerd worden op bed tussen 8u30 en 11u11.

Een dag op voorhand aanvragen: €18/koppel

 

 Brunch:

Wanneer je meer dan één nacht blijft, en je wenst om eens een keer langer in je bedje te liggen, dan is de brunch iets voor jou! Tussen zoet en zuur, zullen we je verrassen en de smaakpapillen aanwakkeren!

Een dag op voorhand aanvragen: €15/ persoon

 

Gids Aperitief

 

Volg Van Gogh's voetstappen met een gidsentoer, geleid door Nathalie, onze persoonlijke gids. Een leuke en aangename rondleiding, die eindigt met een aperitiefje in L'Aubergine Rouge. Voor meer informatie; vraag aan de receptie of informeer bij het toerismekantoor in Arles.

Connectie

 

Eenmaal binnen de kleine wereld van L'Aubergine Rouge, kan je in contact blijven met de buitenwereld. Er is wifi voor het gehele etablissement. (Wifi: ERIC) Het paswoord kan je opvragen aan de receptie.

Boris Vian - les joyeux bouchers
00:0000:00
bottom of page