top of page

23, rue Waldeck Rousseau

13200 Arles.

France

.

GPS Coördinaten :

N, S  43°  40'  32.934''

E, O  4°    37'   17.537''

                  MET HET VLIEGTUIG

 

Luchthaven Nîmes:

Als je van Londen, Liverpool, Rome of Brussel komt, dan raden we je aan om naar de luchthaven van Nimes-Arles te vliegen. Met de auto rijd je binnen 15 minuten van de luchthaven tot bestemming. Op aanvraag kunnen wij transport voor je regelen vanaf de luchthaven tot hier, voor €14. Je zult verwelkomt worden door één van onze sympathieke taxi chauffeurs.

 

Luchthaven Marseille Provence:

Vanaf de luchthaven Marseille Provence neem je een gratis pendeldienst tot "vitrolle aéroport" en spring in de eerste trein richting Arles (rechtstreeks duurt 34 minuten).

 

      Bekijk hier het tijdschema: 

 

                     MET DE BUS

 

Er is een gratis mini bus (pendeldienst) net buiten het treinstation. Neem een bus, richting Musée, en stop in "Grenier à Sel". Volg de weg verder te voet en sla links af in de straat "rue Croix Rouge". Wandel verder rechtdoor en sla de 2de straat links af en je bent in de straat "rue Waldeck Rousseau". Klop aan bij nummer 23 en we zullen je met plezier ontvangen.

 

 

 

                    TAXI FIETS: TACO

 

Als je geen zin hebt om te wandelen, kun je altijd een TACO taxi nemen. Deze service kost je minder dan €10 voor 2 personen. Boek je TACO taxi bij hun bali net buiten het station of via telefoon: 00 33 650 29 60 00 (Damien)

 

http://www.tacoandco.fr/

                    MET DE TREIN

 

Arles is zeer goed bereikbaar via het treinnetwerk S.N.C.F.

Wanneer je het station verlaat, wandel rechtdoor tot bij de Rhône. Vanaf daar volg je de waterstroom. Na de 2de brug, vlak voor de rijen bomen, sla je links af in "rue Croix Rouge". Daarna sla je de 2de straat linksaf in "rue Waldeck Rousseau". Klop aan bij nummer 23 en wij zullen je met plezier ontvangen. Het is ongeveer 15 à 20 minuten lopen vanaf het station.

                     MET DE AUTO

 

Van Noord Europa, Noord Frankrijk of Spanje: passeer Nîmes en neem, via de snelweg A54, afrit 5 (sortie 5) richting het stadcentrum ARLES. Vlak na de afrit kun je je auto parkeren tussen de rijen bomen. L'Aubergine Rouge is vanaf dan niet ver weg meer. Ons huis, met adres "rue Waldeck Rousseau 23", is gelegen in een voetgangersgebied. Maar het is mogelijk om eerst je bagage af te zetten voordat je gaat parkeren. 
 
Vanaf Marseille via de autostrade A54:

Neem afrit 4 (sortie 4) en vervolg je weg tot een rondpunt. Neem opnieuw de snelweg A54 in de richting van Marseille.

Meteen daarna neem je afrit 5 (sortie 5) richting de stad Arles. Parkeer waar je een plaats vindt. 

Arles is gelegen op de weg richting Santiago de Compostella, Rome, Jérusalem.

Pelgrims zijn welkom bij L'Aubergine Rouge en zij profiteren van een voordelige prijs bij vertoon van hun geloofsbrieven.

Je kan alle informatie vinden over Santiago de Compostella op de website, waar het mogelijk is om de geloofsbrieven te laten maken.

 

 

Klik hier voor meer.

 

Map

Locatie : Avignon (20 min), Nimes (20min), Montpellier (45 min), Marseille (1uur), Paris (4 uur)...in de trein.

bottom of page