top of page

Activiteiten voorgesteld door

l'Aubergine Rouge

 

Massages

 

Foto Stage

 

Koken

 

Yoga

 

Tijdens je verblijf kun je genieten van een zalige massage. Wij hebben een professionele masseur die voor u klaar staat. Vraag aan de receptie voor meer informatie, indien geïnteresseerd.  

 

Beleef een fotografische ontdekkingsreis in Arles! David, professionele fotograaf, biedt zijn uitgebreidde kennis aan en zal je de ogen doen openen door de lens.

 

Ontdek de kookwereld tijdens de winterperiode! Traditionele gerechten, gecreëerd met verse producten van de markt, de verschillende kruidencombinaties doen een beroep op je creativiteit!

 

Na 8 jaar in India gewoond te hebben, kwam Mira terug, tot veler vreugde, terug naar  Arles. Een specialiste, zoals haar in de stad te hebben is een eer die we graag delen met bezoekers van de stad,  lessen in het Engels mogelijk

Email: mira_kris@hotmail.com

Tel: 0033650446329 

 

 

Gidsen Tour

 

Franse lessen

Plan B

 

Muzikanten welkom!

 

Ontdek Arles met onze persoonlijke L'Aubergine Rouge gids Nathalie. Zij opent de geheime plekjes in Arles zullen zich voor je. Vraag aan de receptie voor meer informatie.

 "Arles à la carte" is een talenschool met de juiste formule om Frans te leren. Men kan deze lessen het hele jaar door nemen. Vraag aan de receptie voor meer informatie.

Wij zijn een groep buren en vrienden. En we zijn blij om de deur van onze huizen voor je te openen zodat iedereen een plekje vindt om te slapen, tegen een schappelijke prijs. Elke stijl, elke smaak aan elke prijs en in elke situatie met een glimlach aangeboden. Plan B, de plaats waar je moet zijn! 

 

In onze woning hebben we een prachtige piano staan die je kunt gebruiken. Laat iedereen meegenieten van je muzikale talenten.

- Aubergien Rouge
00:0000:00
bottom of page